Bloemwerk met Freesia's

Wij helpen u graag met inspiratie opdoen!

De Nederlandse freesia kwekers van Royal Flora Holland, verenigd in Fabulous Freesia willen de bloemist en consument inspireren om vaker deze veelzijdige bloem te gebruiken. De freesia is nog altijd een zeer geliefde bloem vanwege haar heerlijke geur en de manier waarop ze ontwikkelt in de vaas. En met zoveel kleuren, dubbele en enkele bloemen is er genoeg om uit te kiezen.

Freesia’s worden vaak gebruikt als extra bloem in een (bruids)boeket of bloemwerk. Met deze inspiratiepagina laten we jullie de andere kant zien van de Freesia om deze in de hoofdrol plaatsen.

Voor meer inspiratie bezoek dan, hieronder, de website van Flower Factor.

Toepassingen & Links

Voor meer informatie of inspiratie klik hieronder op één van de links!

De MPS-groep is ervan overtuigd dat de tuinbouwsector een belangrijke bijdrage kan leveren aan de wereldwijde verduurzaming. Het is daarom de ambitie van MPS om de gehele tuinbouwketen te laten werken met respect voor mens, natuur en milieu.

Dé marktplaats voor bloemen en planten. In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale markplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers, onze klanten.

Flower Factor logo

Flower Factor geeft ideeën voor bloemwerk met Freesia’s. Laat je inspireren door de bloemisten van Flower Factor.